Beercoo schoonmaakgroep | gevelwerken

Vincent de Beer is mede-eigenaar van Beercoo schoonmaakgroep in Bergschenhoek. Samen met bijna 250 medewerkers verzorgt Beercoo de schoonmaak van talloze kantoren, bedrijfspanden, scholen en appartementencomplexen (VvE's) in de regio. Ook gevelreiniging- en renovatie, natuursteenrenovatie en glazenwasserij maken deel uit van de dienstverlening. Voor meer informatie kijk op: www.beercoo.nl


Vincent: ‘de werkwijze van Dedel sluit goed aan op onze bedrijfsfilosofie


“Bij Beercoo schoonmaakgroep vinden we het belangrijk dat je je werk goéd doet én met plezier. Ons logo, de smiley, staat daarvoor symbool. Dat geldt ook voor Dedel Administratie- en adviesbureau. Men is er discreet en nauwkeurig, maar de werkwijze is ontspannen.

Dat is de belangrijkste reden van onze langdurige samenwerking. We zijn vanaf de oprichting van ons bedrijf – ruim twintig jaar geleden – klant bij Dedel. Dat kan alleen als je prettig samenwerkt.

Roel en ik hebben ook hetzelfde gevoel voor humor. We houden allebei bijvoorbeeld van een goede 1-aprilgrap. Dat heeft al heel wat hilarische momenten opgeleverd.

Ik vind leveranciers met wie je prettig kunt samenwerken net zo belangrijk als een goeie klant.”